x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul a fost reluat parțial pe Autostrada Soarelui

Traficul a fost reluat parțial pe Autostrada Soarelui

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   16:11
Traficul a fost reluat parțial pe Autostrada Soarelui

UPDATE Traficul a fost reluat parțial pe Autostrada București-Constanța, dar rămâne închis pe unele tronsoane, a anunțat Centrul Infotrafic.

Astfel, circulația rutieră a fost reluată parțial, între kilometrii 105 - 35, pe sensul de mers către București al autostrăzii A 2 București - Constanța.

Practic, se circulă de la Drajna până la București.

Traficul rutier rămâne însă închis între kilometrii 105-144 și 160-212, în direcția către București, precum și între kilometrii 35-144 și 160-212, pe sensul de mers către Constanța.

Știre inițială: CNAIR anunță că din cauza codului roșu de vreme rea a fost luată decizia privind închiderea circulației pe A2 București – Constanța.

„Având în vedere fenomenele meteorologice deosebite din zonele aflate sub cod roșu de vreme rea, CNAIR împreună cu Poliția Română au luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2 între București și Constanța începând cu ora 09:00”, a anunțat CNAIR duminică.

În zonele aflate sub cod roșu pentru siguranța traficului se închide total circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule.

Recomandăm șoferilor care se deplasează pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate, a precizat CNAIR.

Codul roșu de viscol a fost prelungit până duminică, la ora 16.00. Avertizarea vizează județele Constanța, Tulcea, Galați și Brăila.

Până la ora 16.00 vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90...100 km/h, viscol și vizibilitate redusă spre zero, a precizat Administrația Națională de Meteorologie.

×
Subiecte în articol: a2 autostrada soarelui inchisa