x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertisment groaznic: În cazul unui cutremur mare Bucureştiul va avea probleme reale

Avertisment groaznic: În cazul unui cutremur mare Bucureştiul va avea probleme reale

28 Mar 2014   •   14:52
Avertisment groaznic: În cazul unui cutremur mare Bucureştiul va avea probleme reale

Cutremurul de 4.6 din Vrancea a readus în actualitatea vulnerabilitatea clădirilor din Bucureşti în cazul unui seism cu magnitudine mai mare. Directorul INFP Mircea Radulian a venit cu un nou avertisment, în exclusivitate la România TV.

Alternativă INUTILĂ la bulinele roşii ale blocurilor din clasa de RISC SEISMIC. Ce soluţie au găsit aleşii

CUTREMURUL din Vrancea a alertat autorităţile. "Ce ar trebui să se ştie este că Bucureştiul este unul din cele mai vulnerabile oraşe, nu ştiu dacă e primul din Europa, dar va avea o reală problemă la următorul cutremur. E un lucru evident care necesită o acţiune concentrată din partea autorităţilor pentru a rezolva cât mai repede această problema şi într-un mod cât mai eficient", a declarat Mircea Radulian.

Citeşte şi Un GEST pe care ştii că TREBUIE să îl faci în caz de CUTREMUR poate fi MORTAL. Cum trebuie să te aperi de fapt

"Nu se întâmplă ceva special acum în zona Vrancea, din acest punct de vedere nu avem motive de îngrijorare, în sensul că nu există o activitate anormală care să ne dea de bănuit", a mai spus Mircea Radulian. Directorul științific al Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP), Mircea Radulian, este de părere că nu poate fi neglijată eventualitatea producerii unui cutremur de mare intensitate.

Descoperă lista clădirilor expertizate seismic din Bucureşti pe RomâniaTV.net.

×