x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertizare de călătorie pentru Norvegia

Avertizare de călătorie pentru Norvegia

28 Ian 2015   •   22:02
Avertizare de călătorie pentru Norvegia
Sursa foto: Avertizare de călătorie pentru Norvegia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români, care se află sau se deplasează pe teritoriul Regatului Norvegiei, asupra faptului că, principalele sindicate din Norvegia au anunțat participarea la o grevă generală, ce va avea loc la data de 28 ianuarie 2015, între orele 14:00 şi 16:00, ora locală.  


Participarea personalului din aeroporturi la această grevă, va conduce la limitări ale traficului aerian și chiar la întreruperi ale acestuia.
Zborurile de ambulanţă şi serviciile de salvare nu vor fi influenţate de grevă.

Greva va include şi traficul colectiv, cu oprirea mijloacelor de transport (metrou, autobuz, tramvai) între orele 15:00 – 15:30. Acestea se vor opri la cea mai apropiată staţie la ora 15:00 şi vor staționa până la 15:30.

Trenurile nu vor circula în intervalul orar 15:00 – 16:00.

Pentru mai multe informaţii referitoare la modificările traficului aerian pentru fiecare aeroport, Ministerul Afacerilor Externe recomandă accesarea site-ului www.avinor.no. și contactarea directă a companiilor aeriene care efectuează zborurile respective. Totodată, se recomandă accesarea site-ului www.ruter.no și www.mae.ro pentru informații actualizate.

×
Subiecte în articol: avertizare calatorie Norvegia