x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocatul lui Becali spune că nu există probe serioase

Avocatul lui Becali spune că nu există probe serioase

de Violeta Fotache    |    03 Apr 2009   •   00:00

Avocatul lui Becali a spus că la dosar există interceptări ale unor convorbiri telefonice între Ilie Alexandru, puşcăriaş în Belgia şi nepotul său, Ilie Petru, din care reiese că primul îl învăţa pe al doilea cum să facă pentru a ajunge în situaţia de a-l şantaja pe Becali, pentru a nu depune plângere.



"Du-te la IML şi fă-l pe Becali cu certificatul medico-legal", i-ar fi spus Ilie Alexandru nepotului său. Puşcăriaşul îl mai învăţa să-i ceară lui Becali 10.000 de euro, în schimbul tăcerii.

Apărătorul lui Becali a mai spus că la dosar există declaraţiile a doi dintre cei trei hoţi - Ştefan Mărgean, Adrian Stan şi Nicolae Tinel. "Mărgean şi Stan îl acuză pe clientul meu, dar în afară de asta nu sunt probe, iar imaginile sunt filmate în beznă", a pus avocatul lui Becali.

La dosar mai există şi informaţia că finanţatorul Stelei ar fi încercat să-i oprească pe cei doi să facă plângere, oferindu-le "sume în euro".
În declaraţiile unui martor protejat, consemnate la dosar, se arată că acesta a auzit despre incidentul cu Becali din relatările celor care au furat maşina.

Urmărirea penală a început pentru faptă, respectiv instigare, urmată de sechestrarea efectivă a celor trei, după ce un taximetrist a sunat la numărul de urgenţă 112. Abia ulterior au apărut la dosar plângerile celor sechestraţi.
Apărătorul lui Becali se aştepta ca verdictul să vină tocmai dimineaţă.

×
Subiecte în articol: observator becali