x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a fost prins între un camion și o casă. El este dus la spital cu elicopterul SMURD

Un bărbat a fost prins între un camion și o casă. El este dus la spital cu elicopterul SMURD

de Redacția Jurnalul    |    20 Mai 2024   •   11:33
Un bărbat a fost prins între un camion și o casă. El este dus la spital cu elicopterul SMURD

Pompierii din Mureș au fost solicitați, luni, să scoată un bărbat de 50 de ani prins între un autocamion și o casă de locuit din Târnăveni. El va fi dus la spital cu elicopterul SMURD.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnaveni au fost solicitați cu puțin timp în urmă să intervină la un accident cu o victimă surprinsă între un autocamion și o casă de locuit, pe strada Avram Iancu, din municipiul Târnăveni”, transmite ISU Mureș.

La locul evenimentului au ajuns trei echipaje de pompieri, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanța SMURD de tip B2, în colaborare cu un echipaj SAJ, precum și elicopterul SMURD.

„Victima de sex masculin, aproximativ 50 de ani, a fost extrasă de pompieri și predată echipajului medical, ulterior va fi transportată de către echipajul SMURD B2 la CPU Târnăveni, unde va fi preluată de către echipajul medical de pe elicopterul SMURD”, arată ISU Mureș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: smurd camion