x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat de 37 de ani, agresat și sechestrat în subsolul unui bloc din Corabia

Bărbat de 37 de ani, agresat și sechestrat în subsolul unui bloc din Corabia

26 Iul 2020   •   12:57
Bărbat de 37 de ani, agresat și sechestrat în subsolul unui bloc din Corabia

Un bărbat de 37 de ani a fost agresat și închis sâmbătă seara în subsolul unui bloc din Corabia, județul Olt. Acesta a fost găsit duminică de polițiști și dus la spital pentru investigații. Un suspect a fost dus la audieri în acest caz, dar refuză să coopereze cu polițiștii.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați duminică dimineața, printr-un apel la 112, de o femeie din orașul Corabia cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

Polițiștii l-au contactat telefonic pe bărbatul sechestrat, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află, precizând doar că a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.

Polițiștii au identificat un suspect în acest caz.

„În urma investigațiilor efectuate, in jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției în vederea audierii, unde refuză să coopereze cu polițiștii”, a transmis IPJ Olt.

În zona blocurilor din localitate au fost dirijate toate patrulele disponibile, iar victima a fost găsită îân jurul orei 11.00. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital penteu acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: corabia olt barbat sechestrat