x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat care a furat geanta unui fotograf în Capitală a fost reținut

Un bărbat care a furat geanta unui fotograf în Capitală a fost reținut

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2024   •   13:30
Un bărbat care a furat geanta unui fotograf în Capitală a fost reținut

Un bărbat de 40 de ani care a furat geanta unui fotograf a fost prins și reținut de polițiști. Asupra acestuia au fost găsit și mai multe obiecte tăietoare-înțepătoare.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 1 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 25 ani, cu privire la faptul că, vineri, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în fața unui imobil din Sectorul 1 și participa la o ședință foto cu un prieten, și-ar fi lăsat geanta în fața unei clădiri, iar când s-a întors a constatat că aceasta i-a fost sustrasă. Tânărul a precizat că în geantă se aflau mai multe bunuri, printre care un portofel cu documente și sume în lei și în valută.

În urma cercetărilor la fața locului, anchetatorii au observat, la scurt timp, într-un parc din proximitate, un bărbat care avea semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei.

La vederea polițiștilor, bărbatul a fugit, moment în care polițiștii l-au prins și imobilizat.

De asemenea, asupra bărbatului de 40 de ani au fost găsite toate bunurile pe care le-ar fi sustras, precum și mai multe obiecte tăietoare-înțepătoare.

Suspectul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de suspect a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 4.550 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt reţinut