x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a furat un seif cu aproape 20.000 lei dintr-un restaurant din Sectorul 6

Un bărbat a furat un seif cu aproape 20.000 lei dintr-un restaurant din Sectorul 6

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2024   •   20:30
Un bărbat a furat un seif cu aproape 20.000 lei dintr-un restaurant din Sectorul 6

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi furat un seif în care se aflau aproximativ 20.000 de lei dintr-un restaurant din Sectorul 6.

Polițiștii l-au reținut sâmbătă pe bărbatul de 35 de ani, față de care sunt făcut cercetări într-un dosar penal de furt calificat.

În 20 ianuarie 2024, poliţiști din cadrul Secţiei 22 au fost sesizați, prin apel la 112, de managerul unei firme, cu privire la faptul că, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, din incinta unui restaurant, cu punct de lucru în Sectorul 6, ar fi fost sustras un seif metalic, în care se aflau peste 19.600 de lei.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 6, iar în urma cercetărilor și investigațiilor făcute s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de un bărbat de 35 de ani, cetățean străin.

Bănuitul a fost depistat sâmbătă în incinta unui aeroport din Capitală și a fost condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale - Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt seif