x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei bărbați care se sutrăgeau de la executarea unor pedepse, prinși de polițiști în Capitală

Trei bărbați care se sutrăgeau de la executarea unor pedepse, prinși de polițiști în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   12:00
Trei bărbați care se sutrăgeau de la executarea unor pedepse, prinși de polițiști în Capitală

Trei bărbați care se sutrăgeau de la executarea unor pedepse au fost prinși de polițiști în Capitală.

Potrivit Poliției Capitalei, cele trei persoane erau urmărite național.

Astfel, în Sectorul 3 a fost depistat un bărbat de 41 de ani, împotriva căruia, în 17 ianuarie 2024, Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri.

Un alt bărbat de 53 de ani a fost depistat la o altă adresă din Capitală, pe numele acestuia fiind emis, de către Tribunalul Constanța, în 17 ianuarie 2024, un mandat de arestare preventivă. Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și exploatarea cerșetoriei.

De asemenea, întrucât existau date și indicii că un alt bărbat urmărit s-ar ascunde într-o localitate din județul Constanța, polițiștii Capitalei au făcut cercetări, acesta fiind depistat într-o clădire aflată în construcție, din județul Constanța. La nivelul Serviciul de Investigații Criminale, se afla în lucru mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 20 noiembrie 2023, de către Judecătoria Sectorului 6, împotriva bărbatului în vârstă de 43 de ani, acesta fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Cei trei bărbați au fost încarcerați într-un penitenciar.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barbati pedepse