x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care şi-a incendiat maşina la CSM, cercetat pentru distrugere şi îngreunarea circulaţiei

Bărbatul care şi-a incendiat maşina la CSM, cercetat pentru distrugere şi îngreunarea circulaţiei

30 Ian 2016   •   12:38
Bărbatul care şi-a incendiat maşina la CSM, cercetat pentru distrugere şi îngreunarea circulaţiei
Sursa foto: Captură video - observator.ro

Bărbatul care şi-a incendiat maşina în faţa CSM este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Potrivit unui comunicat DGPMB transmis AGERPRES, vineri la prânz, prin sistemul 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism aflat pe Calea Plevnei, în dreptul numărului 168, sector 6.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs acest eveniment.

De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricţionarea traficului rutier în zonă.

''Conducătorul autoturismului a fost condus pentru audieri la secţia de poliţie. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice'', se precizează în comunicatul citat.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: CSM bărbat masina incendiere incendiu plevnei