x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, despre meniul de Revelion: „Voiculescu și Ghiță au interesul să satureze oamenii cu președintele”

Băsescu, despre meniul de Revelion: „Voiculescu și Ghiță au interesul să satureze oamenii cu președintele”

31 Dec 2012   •   14:45
Băsescu, despre meniul de Revelion: „Voiculescu și Ghiță au interesul să satureze oamenii cu președintele”

Şeful statului, Traian Băsescu, le-a reproşat, luni, jurnaliştilor prezenţi la Covasna că au prezentat meniul restaurantului unde va petrece Revelionul ca fiind meniul preşedintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media "au interesul să satureze oamenii cu preşedintele", transmite Mediafax.

Ieșit la plimbare cu soția sa, Băsescu i-a criticat pe jurnalişti că stau "agăţaţi" de gardul vilei unde este cazat.
"Eu nu-mi doresc această publicitate. Aţi stat agăţaţi de gardul meu la Predeal, patru zile şi patru nopţi, acum staţi la Covasna. Par a fi singurul politician care mănâncă. Înţeleg că nu vă interesează niciun alt politician. Daţi meniul restaurantului, şi nu al preşedintelui", le-a spus jurnaliştilor şeful statului, vizibil iritat, referindu-se la meniul prezentat în presă de la restaurantul unde va petrece Revelionul.
"Desigur, un proprietar de trust media, cum e Voiculescu, are interes să satureze oamenii cu preşedintele, un proprietar de televiziune ca Ghiţă de la PSD are acelaşi interes, dar interesul oamenilor este să-i lăsaţi în pace cu politicienii. În orice caz, am înţeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar preşedintele mănâncă", a afirmat şeful statului.
El le-a atras atenţia jurnaliştilor că meniul restaurantului prezentat de presă nu este meniul comandat de el.
Întrebat despre meniul pe care l-a comandat pentru noaptea de Revelion, Băsescu a răspuns: "Ce mâncaţi voi acum şi analiştii".
Ulterior, Traian Băsescu şi soţia s-au întors din drum, îndreptându-se în direcţia opusă faţă de locul unde erau jurnaliştii.
Preşedintele Traian Băsescu va petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminică, împreună cu soţia sa, Maria, iar luni sunt aşteptate şi cele două fiice ale lor, Ioana şi Elena.
În staţiunea Covasna se află şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, cei doi cazându-se, luni, la hotelul de patru stele din localitate în care va petrece Revelionul şi familia Băsescu. Fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, Carol Ferdinand, a fost botezat de preşedintele Traian Băsescu şi de soţia acestuia, Maria Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Covasna cu un elicopter, cazându-se la vila de protocol din staţiune, unde ar urma să rămână până în 2 ianuarie.
 
 

×
Subiecte în articol: basescu meniu revelion 2012