x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie pe copilul Mădălinei Manole.

Bătaie pe copilul Mădălinei Manole.

19 Mai 2011   •   08:36
Bătaie pe copilul Mădălinei Manole.

Instanta le-a acordat dreptul parintilor Madalinei Manole sa-si poata vizita nepotul in prima si a trei saptamana a fiecarei luni. Cum Petru Mircea a declarat in repetate randuri ca atat timp cat traieste el parintii Madalinei nu-si vor vedea nepotul, a facut recurs. Astazi instanta va da un verdict.

In cazul in care instanta ii va respinge recursul lui Petru Mircea, parintii Madalinei Manole sunt hotarati sa mearga sa-l vada, chiar impotriva vointei lui Petru Mircea, iar daca acesta se va opune vor cere ajutorul mascatilor.

"Daca se respinge apelul domnului Petru Mircea, putem pune in executare solutia imediat dupa pronuntare in urma unui certificat de grefa pe care-l vom depune la instanta. Bineinteles ca Petru Mircea poate face recurs, dar clientii mei, sotii Manole isi pot vedea nepotul pana se solutioneaza recursul. Daca dl Petru Mircea se va opune, asa cum a declarat ca atata vreme cat va trai sotii Manole nu-si vor vedea nepotul, deci, in varianta in care el insista pe aceasta tema, probabil ca vom repeta scena din cazul Columbeanu si vom merge cu politia. Vom lua copilul Madalinei cu mascatii daca e nevoie, daca la asta se va ajunge! Sa fie foarte clar, daca Petru Mircea crede ca trebuie luat copilul cu mascatii, asta o sa fac, pentru ca nu ne jucam de-a justitia', a declarant pentru ziarulring.ro avocatul parintilor Madalinei Manole, Bogdan Barbuceanu.

×
Subiecte în articol: madalina manole petru mircea