x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătrân din Suceava, aproape sfâșiat de doi câini din rasa pitbull

Bătrân din Suceava, aproape sfâșiat de doi câini din rasa pitbull

14 Ian 2016   •   17:18
Bătrân din Suceava, aproape sfâșiat de doi câini din rasa pitbull
Sursa foto: obiectivdesuceava.ro

Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, a ajuns în stare gravă, în seara de luni, 11 ianuarie, în jurul orelor 20,00, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, după ce a fost practic sfâșiat de doi câini din rasa pitbull.

Bătrânul a fost atacat, în timp ce se deplasa spre domiciliul său, pe strada Cernăuți, din municipiul Suceava, și a scăpat cu viaţă din colții celor doi câini datorită unor localnici care i-au auzit țipetele. Aceştia au alungat câinii şi apoi au sunat imediat la 112, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Victima, Daniel A., a fost transportată la spitalul sucevean, unde a primit asistență medicală de specialitate, pentru numeroasele plăgi suferite.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și au constatat că cei doi câini aparțin numitului Grigore Stefanov, care locuiește pe strada Cernăuți și care a lăsat poarta deschisă, animalele putând ieși nestingherite. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de urmărire penală. 

×
Subiecte în articol: pitbull caini suceava