x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali cumpără serele Comaico

Becali cumpără serele Comaico

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Iul 2008   •   00:00
Becali cumpără serele Comaico

12:05 • Omul de afaceri George Becali va achiziţiona de la Dumitru Bucşaru societatea Comaico, fosta Întreprindere de Sere „30 decembrie”, în schimbul sumei de 9.25 de milioane de euro.

Omul de afaceri George Becali va achiziţiona de la Dumitru Bucşaru societatea Comaico, fosta Întreprindere de Sere „30 decembrie”, în schimbul sumei de 9.25 de milioane de euro.

TRANZACŢIE. Firma administrează mai mult de 100 de hectare de teren, situate lângă Bucureşti. Potrivit Mediafax, precontractul privind vînzarea a fost semnat încă din primăvară. Actul îi obligă pe cei doi să vîndă, respectiv să cumpere pachetul total de acţiuni al firmei. În 2006, Dumitru Bucşanu a cumpărat respectiva societate de la SIF Muntenia, contra sumei de 62 de milioane de lei ( 17,6 milioane de euro, acum doi ani), în rate. Ultima rată va fi plătită în august 2008. Terenurile administrate de Comaico depăşesc 120 de hectare. Mai precis, Bucşaru a plătit 15 euro pentru un metru pătrat de teren. În prezent, preţul terenurilor din localitatea 1 Decembrie (Ilfov) se situează între 70 şi 120 de euro. Bucşaru a declarat că nu poate da amănunte despre tranzacţie, aceasta fiind confidenţială. Întreprinderea Comaico a devenit societate cu răspundere limitată în martie 2008.

×
Subiecte în articol: observator