x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FOTO. Bercea şi Cioabă, într-o discuţie privată în cercul de protecţie al lui Traian Băsescu

FOTO. Bercea şi Cioabă, într-o discuţie privată în cercul de protecţie al lui Traian Băsescu

26 Iun 2014   •   22:55
FOTO. Bercea şi Cioabă, într-o discuţie privată în cercul de protecţie al lui Traian Băsescu

Obiectiv al agenţilor care se ocupă de siguranţa personalităţilor, cercul de protecţie reprezintă limita extremă la care publicul se poate apropia fără să fie interpelat.

Imaginea prezentată în emisiunea Sinteza zilei, la Antena 3, îl are în prim-plan pe preşedintele României, Traian Băsescu, care se află angajat într-o discuţie cu Florin Cioabă, Bercea Mondial şi o persoană necunoscută.
Intimitatea schimburilor de idei dintre cei trei este asigurată de vigilenţa serviciului SPP, prezent prin generalul Gabriel Creţu, aflat chiar în stânga lui Bercea şi un ofiţer SPP.
Gestica ofiţerului SPP indică faptul că acesta îşi îndeplinea misiunea, asigurând perimetrul de protecţie al obiectivului său - Traian Băsescu - protejând discuţia privată a celor apropiaţi de preşedinte de ochi şi urechi nedorite acolo.

Ce schimburi de idei au avut loc în cadrul acestei întâlniri, doar cei prezenţi o pot şti.
Imaginea demonstrează însă un fapt sigur, acela că Bercea, cu toate informările pe care SRI-ul le făcuse preşedintelui statului despre activitatea sa infracţională, era  o persoană care juca un rol important încât să fie acceptat în cercul de protecţie al lui Traian Băsescu.









×