x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BIAS 2024, cel mai mare show aviatic din România, pe Aeroportul Băneasa

BIAS 2024, cel mai mare show aviatic din România, pe Aeroportul Băneasa

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2024   •   15:15
BIAS 2024, cel mai mare show aviatic din România, pe Aeroportul Băneasa
Sursa foto: Victor Stroie

Cel mai mare spectacol aerian din România, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS), va avea loc weekendul viitor (30-31 august) pe Aeroportul Internațional București Băneasa-Aurel Vlaicu. În cadrul evenimentului vor participa peste 100 de aeronave civile și militare, dar și peste 150 de piloți și parașutiști din 13 state, celebrând astfel 20 de ani de la momentul aderării României la NATO.

BIAS 2024, ce va avea loc sâmbătă, 31 august, pe Aeroportul Băneasa, este organizat de CNAB, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMATSA, ROMAERO și Clubul Sportiv AIBO.

Invitați speciali ai ediției a XIV-a sunt acrobații aerului de la Baltic Bees, formația letonă cu un stil de pilotaj unic în lume, executând manevre artistice de maximă dificultate cu aeronavele L39 C Albatros.

Participanții vor avea ocazia să admire evoluțiile spectaculoase ale piloților militari din cadrul Forțelor Aeriene Române, care vor realiza demonstrații artistice de forță supersonică la manșa aeronavelor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×