x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pentru memoria lui Iurie Darie. Campanie împotriva revistei-jeg Kamikaze

Pentru memoria lui Iurie Darie. Campanie împotriva revistei-jeg Kamikaze

10 Noi 2012   •   16:22
Pentru memoria lui Iurie Darie. Campanie împotriva revistei-jeg Kamikaze

Iurie Darie a făcut o greșeală, în ultimii ani ai vieții sale. Fotografiile cu el și consoarta sa, Anca Pandrea, în posturi indecente, au umplut internetul și au generat comentariile de rigoare, fiind taxate așa cum se cuvine a fi taxată o astfel de nebunie. Poate că unii, foarte scorțoși, și i-au scos la suflet pe cei doi, atunci. Dar acum? Ce faci acum, când Iurie Darie moare după o lungă și grea suferință? Poți să întorci spatele știrii, să închizi televizorul – e dreptul tău să ignori o carieră, o viață închinate semenilor, o viață, o carieră pline de realizări pe care alții nu le-ar reuși nici într-o sută, într-o mie, în zece mii de vieți.

Dar să te folosești de prilej, pentru a lansa în spațiul public miștocăreli de maidan, din postura de revistă de gen?

Vă propunem să citiți ce au putut să producă cei de la revista „Kamikaze”, pe pagina lor de Facebook. Și apoi, dacă aveți cont pe acea rețea de socializare, să raportați postările cu pricina, pentru conținut indecent, explicând contextul.

Postarea 1: „Iurie Darie s-a dus să facă poze în pielea goală cu îngerii”.

Postarea 2: „Iurie Darie vă mulțumește că faceți spume la gură pe Facebook ca să-i apărați imaginea și ne-a transmis că-și așteaptă toți fanii la el cât de curând, să combată glumele proaste mai eficient, de-acolo de sus”.

Postarea 3: „In memoriam Iurie Darie: șeful DIAS Constanța, mare fan, a făcut niște poze îmbrăcat doar în pușcă”.

×
Subiecte în articol: kamikaze iurie darie