x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blonda din Timişoara care candidează la Primăria Las Vegas: "Credința în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine"

Blonda din Timişoara care candidează la Primăria Las Vegas: "Credința în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine"

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2024   •   12:30
Blonda din Timişoara care candidează la Primăria Las Vegas: "Credința în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine"
Sursa foto: Facebook Irina Hansen

O româncă vrea să candideze pentru funcția de primar al tumultosului oraș Las Vegas din SUA.

Irina Hansen este românca stabilită în Statele Unite, de la vârsta de doi ani, care candidează la alegerile pentru Primăria orașului Las Vegas din 11 iunie.

Irina Hansen și-a anunțat candidatura în toamna lui 2023. Aceasta se va confrunta cu 13 contracandidați, printre care consiliera locală Victoria Seaman și fosta congresmană Shelley Berkley. În cazul în care niciun candidat nu obține peste 50% din voturi, un al doilea tur de scrutin va avea loc pe 5 noiembrie.

Născută la Timișoara în 1976, Irina a emigrat în America cu familia în 1978 pentru a scăpa de regimul comunist. De atunci, trăiește în Las Vegas, unde a intrat în afaceri imobiliare din 2005 și a fondat Prestige Salon and Spa. Este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și Consiliului Residential Real Estate.

Irina a vorbit despre legăturile sale cu România, viața în America și planurile pentru Las Vegas. "Tata aproape și-a sacrificat viața pentru a ne aduce în America, această țară minunată a libertății”, a rememorat ea. Deși nu a revenit în România, Irina spune că "îmi doresc mult să vizitez România în curând”.

Decizia de a candida la Primăria Las Vegas a fost influențată de credința sa în Dumnezeu și dorința de a aduce schimbări pozitive în comunitate."Credința mea în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine și să îmi doresc să schimb ceva în Las Vegas. Vreau să arăt iubire și compasiune față de toți cei din jurul nostru și să aduc schimbare și transformări pozitive în societatea noastră”, a declarat ea.

"Corupția și comportamentele lipsite de etică să fie eliminate din Primăria Las Vegas"

Printre planurile sale se numără modificarea economiei locale, atragerea de noi industrii, creșterea veniturilor angajaților și soluționarea crizei persoanelor fără adăpost prin asigurarea de adăposturi, hrană, servicii medicale și programe de angajare. "Voi face o analiză strictă și clară a bugetelor, astfel încât banul public să fie cheltuit eficient, iar corupția și comportamentele lipsite de etică să fie eliminate din Primăria Las Vegas”, a promis ea.

Irina a primit sprijinul familiei și prietenilor, care au încurajat-o să candideze, apreciind determinarea și pasiunea ei. "Mi-au spus: 'Dacă cineva poate să o facă, tu ești aceea, Irina! Ești cea mai determinată și pasionată persoană de pe planetă'. Iubesc mult America și îmi doresc mult ca America să fie măreață din nou”, a spus ea, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: irina hansen las vegas