x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blue Air suspendă zborurile spre Stockholm și Tel Aviv

Blue Air suspendă zborurile spre Stockholm și Tel Aviv

22 Iul 2020   •   13:15
Blue Air suspendă zborurile spre Stockholm și Tel Aviv

Compania aeriană Blue Air a anunțat, miercuri, suspendarea zborurilor spre Stockholm și Tel Aviv ca urmare a restricțiilor impuse de autoritați.

„Ca umare a deciziei autorităților de a prelungi starea de alertă națională până la 15 august 2020 și a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre țări care nu se află în menționate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august”, au anunțat reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă.

În funcție de actulizările asupra listei țărilor care se află în „Zona Verde”, compania anunță că își va actualiza statusul zborurilor.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităților din Israel, care au anunțat prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air anulezează toate zborurile de pe ruta București – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

„Blue Air oferă pasagerilor afectați de aceste anulări opțiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa zbor.anulat@blueair.aero. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservită de Blue Air”, se mai arată în comunicat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: blue air