x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boogie, în premieră tv la Antena 1

Boogie, în premieră tv la Antena 1

de Adriana Paduraru Vaduva    |    30 Apr 2009   •   00:00

Antena 1 sărbătoreşte 1 Mai cu un film în premieră la televiziune: "Boogie", în regia lui Radu Muntean. O producţie care a cucerit publicul şi criticii la Festivalul de film de la Cannes.



Bogdan Ciocăzanu (Dragoş Bucur) este un bărbat trecut de 30 de ani, venit la mare, de 1 Mai, cu soţia însărcinată (Anamaria Marinca) şi fiul lor, în vârstă de 4 ani (Vlad Muntean, fiul regizorului). Întâmplător, ei se întâlnesc cu doi vechi prieteni de-ai lui Bogdan (Mimi Brănescu, Adrian Vancică), foştii lui "colegi" de beţii, orgii şi nopţi pierdute.

Ademenit de gustul libertăţii absolute şi al lipsei de responsabilităţi, Bogdan îşi lasă nevasta şi copilul la hotel şi porneşte într-o nebunie de o noapte alături de foştii săi tovarăşi. La filmări, Mimi Brănescu, cel care a dat viaţă personajului Penescu, s-a simţit în largul său: "Relaxant, fără nervi, fără tensiuni. Radu Muntean a ştiut foarte bine ce-a vrut, a fost foarte precis, iar eu am încercat să fac cât de bine am putut ce mi-a cerut el".

Şi a ieşit un prieten nedorit, care se iveşte întotdeauna la momentul inoportun. "Anturajul prost, neagreat de soţii. Cel cu care accepţi să mai bei bere doar în amintirea vremurilor de altădată. Pe de altă parte, un nefericit, un neadaptat, un frustrat", a adăugat actorul.

×
Subiecte în articol: mass-media