x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Botezatu a dat cu subsemnatul la DIICOT în dosarul Jafului secolului. Asistentul său a fost reţinut, fiind acuzat de tăinuire

Botezatu a dat cu subsemnatul la DIICOT în dosarul Jafului secolului. Asistentul său a fost reţinut, fiind acuzat de tăinuire

28 Ian 2013   •   18:32
Botezatu a dat cu subsemnatul la DIICOT în dosarul Jafului secolului. Asistentul său a fost reţinut, fiind acuzat de tăinuire
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images
UPDATE 21:21 - Asistentul lui Cătălin Botezatu a fost reţinut luni seară, de procurorii DIICOT, în dosarul furtului de tablouri din Rotterdam.  Petre Condrat urmează a fi prezentat instanţei marţi, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tăinuirea unui bun provenit dintr-o infracţiune.
 
Un asistent al lui Cătălin Botezatu ar fi vrut să vândă în România două dintre cele şapte tablouri furate în octombrie 2012 de la muzeul Kunsthal din Rotterdam, însă tranzacţia nu a mai avut loc întrucât expertul a văzut despre ce tablouri este vorba.

-----------------------------------------

Cătălin Botezatu este audiat luni seară la sediul DIICOT în dosarul tablourilor furate din Olanda. Designerul român a cerut o audienţă pentru a nu se mai face speculaţii despre implicarea sa în "Marele Jaf".
 
"Am cerut o audienţă tocmai să nu mai fiu hărţuit de presă. O să vedeţi!", a declarat Cătălin Botezatu, conform România TV, la intrarea în sediul DIICOT.
 
"Am incercat sa explic in modul cel mai civilizat posibil ca numele meu nu are nicio legatura cu acest scandal, ca nu sunt implicat in niciun fel in aceasta poveste, am rugat ca jurnalistii care scriu sa ceara informatii la organele de ancheta ca sa afle exact, daca eu, Catalin Botezatu, am ceva in comun cu aceasta poveste. Va rog din nou sa nu mai continuati sa ma denigrati cu buna stiinta invocand surse care nu exista, sa nu mai alaturati numele meu intr-o poveste in care nu sunt implicat in niciun fel pentru ca imi aduceti mari prejudicii de imagine", a postat Botezatu luni, pe pagina sa de Facebook.
 

×