x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bradul din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit

Bradul din Piaţa Sfatului din Braşov s-a prăbuşit

04 Dec 2008   •   00:00

Nicio persoană nu a fost rănită în urma prăbuşirii bradului de Crăciun, din Piaţa Sfatului, din municipiul Braşov, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.




Potrivit sursei citate, în urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Toarcea a spus că bradul s-a rupt de la tulpină şi s-a prăbuşit, iar la momentul respectiv nu existau persoane în zonă.

Conform acestuia, la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi sunt aşteptaţi şi reprezentanţi ai firmei care s-a ocupat de instalarea bradului.

Bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului din Braşov, care are o înălţime de 20 de metri, s-a prăbuşit, joi după-amiază, imediat după incident reprezentanţii Ispectoratului Judeţean de Urgenţă Braşov afirmând că este posibil să existe persoane prinse sub acesta.

Luminile din bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, montat în urmă cu aproximativ o săptămână, trebuiau să fie aprinse în data de 6 decembrie. Bradul din Piaţa Sfatului avea cel puţin 20 de metri înălţime şi urma să fie împodobit cu 4.500 de beculeţe, doi kilometri de ghirlandă luminoasă, flash-uri şi globuri albe şi roşii.

În faţa bradului, urma să fie montată o instalaţie luminată în formă de sanie trasă de reni. Tot în Piaţa Statului, urmau să fie împodobiţi încă zece brazi de dimensiuni mai mici.

Mediafax - stire in curs de actualizare

×
Subiecte în articol: observator piaţa sfatului