x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ceața, ploaia, lucrările și căderile de pietre îngreunează circulația mașinilor pe mai multe șosele din România

Ceața, ploaia, lucrările și căderile de pietre îngreunează circulația mașinilor pe mai multe șosele din România

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2023   •   07:37
Ceața, ploaia, lucrările și căderile de pietre îngreunează circulația mașinilor pe mai multe șosele din România
Sursa foto: Euro Oltenia Info

Ceața și ploaia îngreunează circulația mașinilor pe mai multe șosele din România. De asemenea, este blocat traficul pe două drumuri naționale și pe un drum județean din Vâlcea, Buzău și Vrancea în locurile în care se desfășoară lucrări.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că joi dimineața, nu sunt autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești și A3 București - Ploiești, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate redusă, din cauza ceții. Șoselele nu sunt aglomerate.

În județul Vâlcea, a fost oprită circulația din cauza căderilor de pietre de pe versanți pe DN 7CC, la kilometrul 3, pe centura Călimănești. Traficul este deviat prin interiorul orașului Călimănești, pe DN 7.

În județul Buzău, traficul este oprit pe DN 2B între kilometrii 27 și 42, în apropierea localității Bâlhacu, pentru efectuarea lucrărilor din zona trecerii de la nivelul căii ferate. Circulația se desfășoară deviat, pe rute ocolitoare.

În Vrancea, Drumul Județean 204D, între Vadu Roșca și Vulturu, este impracticabil, din cauza creșterii nivelului râului Putna.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceata ploaie căderi de pietre