x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camelia Bogdan, pusă pe HOLD la CSM

Camelia Bogdan, pusă pe HOLD la CSM

de Dan Constantin    |    09 Iun 2016   •   16:17
Camelia Bogdan, pusă pe HOLD la CSM

Plenul CSM a amanat înca o data examinarea Raportului Inspectiei Judiciare la cererea de aparare a reputației profesionale și independentei profesionale a judecatoarei Bogdan Camelia de la Curtea de Apel Bucuresti.

În 26 mai analiza raportului s-a amanat la cererea petentei, aflata in deplasare la Londra. In sedinta din 7 iunie, presedintele CSM, Mircea Aron a propus plenului ca raportul sa fie analizat la sfarsitul reuniunii, pentru ca presupune timp și Camelia Bogdan a anuntat ca vrea sa asiste și sa-si sustina opinia, in contradictie cu inspectia judiciară.

Tot Mircea ARON a anuntat plenul ca Bogdan Camelia incearca sa ajunga in timp util la sedinta, primind un mesaj  sms in acest sens. La final , cand s-a ajuns la punctul amanat ,s-a intrerupt transmisia lucrarilor plenului.

A doua zi aflăm decizia: amanarea discutiei in vederea comunicarii de catre IJ a SITUAȚIEI CERCETARII DISCIPLINARE CU PROBELE CARE SE FACE MENTIUNE IN CUPRINSUL RAPORTULUI.

Miezul raportului si cercetarii disciplinare se refera la incompatibilitatea Cameliei Bogdan CARE A PRIMIT BANI PENTRU CALITATEA DE LECTOR DE LA O ACTIUNE FINANTATA DE PARTEA VATAMATA DINTR-UN PROCES JUDECAT DE CAMELIA BOGDAN

×
Subiecte în articol: camelia bogdan CSM