x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conducerea Camerei de Comerţ: "Nu ştiam că [Vlasov] ia spagă, dar ştiam că merge în cazinou”

Conducerea Camerei de Comerţ: "Nu ştiam că [Vlasov] ia spagă, dar ştiam că merge în cazinou”

de Agerpres    |    21 Mar 2014   •   16:29
Conducerea Camerei de Comerţ: "Nu ştiam că [Vlasov] ia spagă, dar ştiam că merge în cazinou”
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Mihail Vlasov a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, iar funcţia a fost preluată interimar de Mihai Daraban, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Constanţa.

"Colegiul de conducere va avea loc pe 27 martie, când vom hotărî cine va fi noul preşedinte al CCIR. Colegiul va fi format din 27 de membri, dintre care 22 reprezentanţi ai Camerei Naţionale, iar restul preşedinţi ai Curţii de Arbitraj şi preşedinţi ai Camerelor Bilaterale", a precizat Mihai Daraban, în cadrul unei conferinţe privind acţiunile viitoare ale membrilor Camerei de Comerţ.

Tot cu titlu interimar, Brânduşa Ştefănescu a preluat preşedinţia Autorităţii de nominare, autoritate care face parte din Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional.

În cadrul acestei conferinţe s-a precizat că revenirea Registrului Comerţului la CCIR va fi o prioritate şi pentru viitorul preşedinte. Bugetul gestionat anual de CCIR nu depăşeşte 22 milioane lei, iar cotizaţia anuală a unui membru este de 4.000 lei maximum.

"Nu ştiam că ia spagă, dar ştiam că merge în cazinou. Era ilogic să-l întrebi pe Vlasov din ce trăieşte. Are o casă de avocatură, are case la Iaşi din care primeşte chirie, bonificaţie de la Camera de Comerţ de 6.000-7.000 de lei pe lună", a declarat, într-o conferinţă de presă Ion Mocanu, unul dintre vicepreşedinţii Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), citat de Mediafax.

×