x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campania vedetelor, pentru sinistrati

Campania vedetelor, pentru sinistrati

de Miruna Mihalcea    |    28 Sep 2005   •   00:00
Campania vedetelor, pentru sinistrati

Vedetele spatiului public autohton si-au unit eforturile ca sa-i ajute pe cei ramasi fara agoniseala de-o viata in urma inundatiilor. Mihaela Radulescu a avut initiativa laduabila de a strange laolalta vedetele si de-a le pune efectiv la treaba, dincolo de obisnuitele regrete transmise politicos, la adapostul studiourilor de emisie. Demersul Mihaelei a fost sustinut de Cristian Becker, cel care a pus din start la dispozitie un elicopter care sa asigure transportul produselor fara de care sinistratii nu mai pot supravietui.

SUPORT. Fiecare plateste personal transportul cu elicopterul si achizitioneaza produsele pe care le duce in zonele afectate. Nu putine au fost vedetele care au dorit sa se alature campaniei initiate de Mihaela Radulescu: Andreea Esca, Celia Petricu, Virgil Iantu, Mihai Leu, Gabi Firea, Alessandra Stoicesu, Lucian Mandruta, Catalin Botezatu, Oana Roman, Livia Dila, Robert Turcesu, Andreea Raicu, Ovidiu Ioanitoaia, trupa Salamandra, trupa Axxa, Ioana Moldovan, Luminita Anghel, Marcel Pavel, stilista Andreea Buzatu, make-up artistul Liviu Chiscan, Ana Maria Ferencz, Rita Muresan, Monica Barladeanu. Acestora li se vor alatura, pe parcurs, si alte persoane din spatiul public. Ralu Filip, presedintele CNA, pe langa faptul ca a donat cei 400 de euro, costul transportului cu elicopterul, a decis ca aceasta campanie sa poata beneficia de promovare pe toate posturile de televiziune, fara a fi considerata reclama pentru ca, in sfarsit, a afirmat el, vedete de la televiziuni concurente participa la un proiect comun si o fac intr-un moment de criza. Maia Morgenstern si-a anuntat si ea participarea, iar ministrul Apararii, Razvan Atanasiu, a decis ca, incepand de astazi si pana la finalul campaniei, sa puna la dispozitie un elicopter MApN. Carcotasii Pustiu si Dezbracatu au fost cooptati din mers. Ei initiasera deja propria lor campanie insa camionul in care se aflau peste 1.000 de paini a ramas impotmolit, asa ca transportul cu elicopterul a fost solutia pentru ca hrana sa ajunga la destinatie.

DISPERARE IN BARBULESTI
SPERANTA. Gabi Firea le-a smuls copiilor din zonele afectate de inundatie un zambet de incurajare
Ieri, transporturile au mers catre satenii din Barbulesti. Sute de oameni disperati, parinti si copii desculti, murdari si-nfometati au luat cu asalt vedetele care-au ajuns la ei cu ajutoare: Mihaela Radulescu, Gabriela Vranceanu-Firea, Ioana Moldovan, Iantu, Rita Muresan, trupa Axxa. Oamenii se-ntrebau de ce premierul Tariceanu n-a binevoit sa se intereseze de situatia lor, care se agraveaza pe zi ce trece, in vreme ce singurele ajutoare pe care le primisera pana atunci venisera din partea semenilor penticostali. Sustinatorii campaniei le-au adus totusi un licar de speranta, insa o problema la fel de stringenta de care sinistratii se lovesc ramane lipsa unui acoperis sigur deasupra capului.

×
Subiecte în articol: observator