x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campion naţional la tir, dispărut de acasă. Tânărul ar fi lăsat un bilet

Campion naţional la tir, dispărut de acasă. Tânărul ar fi lăsat un bilet

21 Mai 2014   •   21:08
Campion naţional la tir, dispărut de acasă. Tânărul ar fi lăsat un bilet
Sursa foto: Costel Zaharia

Un elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional 'Unirea' din Focşani, pe numele său Costel Zaharia, a fost dat dispărut de la domiciliul său, miercuri seara, după ce părinţii nu l-au mai văzut de mai bine de 30 de ore, scrie Agerpres.

Băiatul lăsase pe o masă din apartament un bilet scurt pe care scria: 'Aţi scăpat de mine!'. 'Nu l-am bătut ori agresat niciodată. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Îl implor să revină acasă ori, măcar să ia legătura cu noi, părinţii săi. Sper să nu fi intrat într-un anturaj dubios şi acum să fie în pericol', a declarat Ion Zaharia, tatăl adolescentului, care s-a adresat poliţiei pentru declanşarea unor căutări la nivel naţional.

Profesorii Colegiului 'Unirea' spun că adolescentul a lipsit de la ore atât marţi, cât şi miercuri. Costel Zaharia este campion naţional la tir, la categoria juniori II, titlu obţinut în luna martie a acestui an. În Focşani au apărut, miercuri seara, afişe cu fotografia elevului, părinţii cerând sprijin pentru găsirea acestuia.

×
Subiecte în articol: Costel Zaharia disparut