x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carlos Santana vine la B’ESTFEST

Carlos Santana vine la B’ESTFEST

10 Mar 2009   •   00:00
Carlos Santana vine la B’ESTFEST

Este confirmat, Carlos Santana vine la B'ESTFEST pe 4 iulie, informează site-ul www.stiumuzica.ro. Carlos Augusto Santana Alves s-a născut pe 20 iulie 1947, în Autlan de Navarro, Mexic. Revista Roling Stone l-a plasat pe locul 15, în Top 100 „Cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor", în 2003.



În 1968 a avut loc debutul de succes, în San Francisco, la Filmore West, Carlos Santana făcând parte alături de Rod Harper şi Tom Frazer, din „Santana Blues Band", iar în 1969 participă la Woodstock. În 1999, Santana lansează "Supernatural", ce include colaborări cu Eric Clapton, Wycleaf Jean, Eagle Eye Cherry, Lauryn Hill, Rob Thomas, Everlast, Dave Matthews şi care s-a vândut în în peste 25 de milioane de exemplare în întreaga lume. „Smooth" (featuring cu Rob Thomas) a staţionat 12 săptămâni în top, iar albumul a câştigat 9 premii Grammy. În 2008, Santana a lucrat cu prietenul său, Marcelo Vieira la albumul solo „Marcelo Vieira's Acoustic Sounds" şi totodată a lansat albumul "Multi-Dimensional Warrior", o compilaţie de 28 de hit-uri. Toţi artiştii confirmaţi până acum la B'ESTFEST sunt: Klaxons, Patrice, Ayo, The Charlatans, The Ting Tings, Manowar, Holyhell, Orbital, Franz Ferdinand, The Faint, The Killers, Thievery Corporation, Carlos Santana, Moby şi Motorhead.
Biletele pentru "Ziua Zero" şi biletele de o zi (110 lei până pe 1 aprilie; 130 lei în perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului şi la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în Diverta.

×
Subiecte în articol: romania santana