x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carmen Dan: Regele Mihai, un exemplu de răbdare şi dragoste faţă de ţară, un simbol al sacrificiului pentru semeni

Carmen Dan: Regele Mihai, un exemplu de răbdare şi dragoste faţă de ţară, un simbol al sacrificiului pentru semeni

05 Dec 2017   •   15:00
Carmen Dan: Regele Mihai, un exemplu de răbdare şi dragoste faţă de ţară, un simbol al sacrificiului pentru semeni

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirmă că Regele Mihai reprezintă un exemplu de răbdare şi dragoste faţă de ţară, dar şi un simbol al continuităţii şi al sacrificiului pentru semeni. 

"Avem cu toţii datoria morală de a ne pleca respectuos fruntea în cinstea celui care a scris pagini importante în istoria ţării noastre. Avem obligaţia de a ne păstra trecutul la loc de cinste pentru că acesta reprezintă singura garanţie pentru un viitor construit pe baze solide şi sincere. Majestatea Sa rămâne un exemplu de răbdare şi dragoste faţă de ţară, un simbol al continuităţii şi al sacrificiului pentru semeni", a scris Carmen Dan, marţi, pe Facebook. 

Apreciind că un "văl negru de doliu s-a aşternut peste întreaga ţară", demnitarul aminteşte că regele s-a stins din viaţă la doar câteva zile după ce poporul român sărbătorea 99 de ani de la Marea Unire, înfăptuită de bunicul său, Ferdinand. 

Ministrul transmite condoleanţe Familei Regale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: regele mihai