x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa lui Alexandru Arşinel, spartă de hoți a CINCEA OARĂ în acest an, a doua oară în trei zile. Ce i-au luat hoții

Casa lui Alexandru Arşinel, spartă de hoți a CINCEA OARĂ în acest an, a doua oară în trei zile. Ce i-au luat hoții

29 Noi 2014   •   16:44
Casa lui Alexandru Arşinel, spartă de hoți a CINCEA OARĂ în acest an, a doua oară în trei zile. Ce i-au luat hoții
Sursa foto: Casa lui Alexandru Arşinel, spartă de hoți a CINCEA OARĂ în acest an, a doua oară în trei zile. Ce i-au luat hoții

Casa actorului Alexandru Arşinel de la 2 Mai, judeţul Constanţa, a fost spartă sâmbătă dimineaţă. Alexandru Arşinel a declarat pentru că această casă a mai fost spartă şi în urmă cu trei zile şi încă de alte trei ori în acest an.

"Mi-au spart casa de la 2 Mai. Au spart-o în decurs de trei zile de două ori. Şi anul acesta încă de trei ori. Unul după altul. Ultima dată în această dimineaţă. Penultima dată acum trei zile", a spus Arşinel.

El a precizat că, de această dată, hoţii i-au luat frigiderul, boilerul, maşina de spălat, mobilierul, au distrus un gard şi o uşă de la o magazie.  "De data aceasta au luat frigider, boiler, maşină de spălat, mobilier, au distrus gardul, au distrus o uşă din spate de la magazie. La ora aceasta se află Poliţia. Eu sunt în Bucureşti, am spectacole şi astăzi şi mâine", a mai afirmat actorul.

×
Subiecte în articol: alexandru arsinel