x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câştigătorul: un om de afaceri prosper!

Câştigătorul: un om de afaceri prosper!

de Mara Raducanu    |    01 Feb 2008   •   00:00

Noul milionar în euro al României şi-a revendicat ieri premiul. Potul cel mare, de aproximativ 12,45 milioane de euro, este cel mai mare din istoria Loteriei Române.

Potul de la 6/49, revendicat


Noul milionar în euro al României şi-a revendicat ieri premiul. Potul cel mare, de aproximativ 12,45 milioane de euro, este cel mai mare din istoria Loteriei Române. Fericitul câştigător a venit împreună cu soţia, pentru a-şi ridica banii. Liliana Ghervasuc, preşedintele Loteriei Române, a povestit că marele câştigător este un om de afaceri prosper, de naţionalitate română, dar de altă origine. De profesie economist, acesta locuieşte de 17 ani în ţară, unde a declarat că va continua să investească, promiţând să ofere oamenilor mult mai multe locuri de muncă decât până acum. “Am dat mâna cu ei şi mă bucur că banii au ajuns la astfel de persoane. Este un om de afaceri care a promis că va crea mult mai multe locuri de muncă. Este pri­mul câştigător care a spus că va face şi acte de caritate”, a declarat Ghervasuc.

Povestea celor doi câştigători este simplă: cea care a depus biletul duminică a fost soţia, numerele neavând nici o semnificaţie deosebită pentru familie. Biletul conţinea trei variante simple, în valoare de 13,3 lei. Cele şase numere norocoase extrase la Loto 6/49 de duminică au fost: 36, 6, 47, 24, 20 şi 2.

×
Subiecte în articol: observator