x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul unei comune din judeţul Suceava înjură şi scuipă o bătrână! (VIDEO)

Primarul unei comune din judeţul Suceava înjură şi scuipă o bătrână! (VIDEO)

26 Oct 2015   •   12:35
Primarul unei comune din judeţul Suceava înjură şi scuipă o bătrână! (VIDEO)
Sursa foto: Gheorghe Fron / obiectivdesuceava.ro

Primarul PSD al comunei Cornu Luncii din judeţul Suceava, Gheorghe Fron, înjură ca la uşa cortului şi scuipă o bătrână din localitate venită să-i ceară ajutorul.

Maria Tretiag, o femeie de 64 de ani, bolnavă cu handicap cardiac şi locomotor, a povestit că primarul Gheorghe Fron se răzbună pe ea şi pe soţul ei, după ce în trecut au refuzat să comploteze împotriva fostului primar Petru Vodă, care între timp a decedat din cauza unui atac vascular cerebral, potrivit obiectivdesuceava.ro.

In primăvara anului trecut, Maria Tretiag şi soţul ei Valerian, care lucrează ca asistent la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică din comuna Cornu Luncii, au fost evacuaţi din clădirea fostului dispensar din Cornu Luncii, cea mai veche construcţie din localitate. Ei au primit o locuinţă socială într-un bloc din Cornu Luncii, însă apartamentul oferit familiei Tretiag era o adevărată ruină. Pereţii erau distruşi, pe jos nu erau podele, în interior fiind doar un WC şi o cadă.

In plus, Compania E.On îi ameninţă cu tăierea curentului electric din data de la 1 noiembrie 2015, deoarece primarul Gheorghe Fron refuză să reînnoiască contractul de închiriere pentru locuinţa socială.

Astfel, femeia a ajuns să se roage de primar pentru a nu rămâne fără curent în prag de iarnă, doar că edilul nu numai că nu se lasă impresionat de rugăminţile sale, dar o înjură şi chiar o scuipă!

Şi cum nici măcar soţul ei nu a crezut cele spuse, bătrâna a apelat la copiii săi plecaţi la muncă în străinătate... care i-au a achiziţionat o cameră video!  

Astfel, a putut demonstra tuturor cum primarul Gheorghe Fron o înjură şi o umileşte, de fiecare dată când merge în audienţă, chiar în interiorul instituţiei pe care acesta o conduce.







×
Subiecte în articol: suceava