x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul fetusilor aruncati - Politia stie autorul

Cazul fetusilor aruncati - Politia stie autorul

de Cristinel C. Popa    |    19 Dec 2005   •   00:00

In cazul avortonilor aruncati intr-o rapa, seful IJP Iasi lasa sa se inteleaga ca deja se stie autorul faptei, dar ca rezultatele nu pot fi date publicitatii mai devreme de aflarea rezultatelor anchetei celor de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF).

"Deocamdata pot spune ca cineva din interiorul UMF a facut-o. Urmeaza sa aratam oficial cine este faptasul la inceputul saptamanii. Cei de la UMF au avut zilele trecute cateva sedinte prin care au hotarat o cercetare interna. Si cu rezultatele noastre se va trage concluzia", ne-a spus comisar-sef Gheorghi Plai, seful IJP Iasi. Senatul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr.T. Popa" a hotarat efectuarea unei anchete interne pentru a clarifica situatia. In ceea ce priveste avortonii, ei au fost dusi la laboratorul Institutului de Medicina Legala. O parte va fi recuperata pentru a fi folsita in procesul didactic, iar ceilalti vor fi ingropati crestineste.

"Nu e vorba de o mana criminala. Noi suntem obisnuiti cu astfel de piese. Putem spune ca a fost o mana care a facut o gluma macabra pentru ceilalti. Nu este o crima, nu este o culpa, nu exista, cred, un articol de lege care sa pedepseasca o chestie din asta", a spus prof. Dan Antohe. (Cristinel C. Popa)

×
Subiecte în articol: observator