x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce îi transmit românii Simonei Halep în această perioadă dificilă pentru campioană?

Ce îi transmit românii Simonei Halep în această perioadă dificilă pentru campioană?

de Adriana Deoanca    |    22 Oct 2022   •   14:37
Ce îi transmit românii Simonei Halep în această perioadă dificilă pentru campioană?
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Mii de mesaje de susținere au venit pe rețelele de socializare pentru campioana Simona Halep. Iubitorii tenisului sunt alături de sportivă, în uriașul scandal de dopaj. Halep riscă o suspendare de până la patru ani după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat la US Open 2022.

Iată câteva dintre gândurile pe care românii I le-au transmis Simonei:

“Iți suntem alături, Simona Halep! Fii tare!!! Chiar dacă doare și durează, adevărul iese la suprafață până la urmă!”

“Mai mare rău nu-i puteau face, decât să o acuze de dopaj. Dacă ar fi fost dopată, ar fi câștigat trofeul, n-ar fi ieșit din primul tur. Rușine celor care au denigrat-o. Luptă Simona, pentru adevăr. Noi credem în tine și te susținem. Succes, Simona și Doamne ajuta!”

“Previzibil anunțul, nu ar fi de mirare sa-l scoată dopat și pe David Popovici, nu de altceva dar tot ei fac cărțile și în alte domenii importante și politice!”

“Să fie clar: Simona este ,fără nicio discuție, un sportiv mult prea onest, ca să facă așa ceva!!...Simona are nevoie de noi...Simo, te cunoaștem prea bine, știm că niciodată, nu va exista, în vocabularul tau, verbul a trișa... niciodată!!.. în rest, sănătate, că e cea mai importantă, acum...deci, prieteni, din toate inimile: Haideeee Simona !!”

“Capul sus,Simona!Noi avem încredere în tine și totodată știm că întotdeauna ai luptat cinstit. Sunt sigur ca ai s-o dovedești. Suntem alaturi de tine!”

“Mi se pare o tâmpenie , noi fanii știm că ești o sportiva corectă, cu principii solide , capul sus, rămâi aceeași sportivă onestă. noi îți suntem alături ca și pănă acum”

“Nu cred sub nicio formă! Sigur e de la vreun medicament ceva... Simo, fii puternică! Suntem alături de tine și te iubim!”

“Eu nu sunt nici fană și nici (tele)spectator meciuri de tenis, dar în puținele bucățele de interviuri pe care le-am prins din întâmplare, înclin bine să cred că ești un om integru și cred cu tarie că intuiția nu mă înșeală. Suntem alături de tine”

"Sus inima!", Simona!!”

“Patrick și echipa (staff/medici) au de dat niște explicații URGENT.

Evident lucrurile se vor clarifica după ce Simona va contesta această situație.

Suntem mulți care te admirăm și care te credem.”

“Multă putere și încredere, Simona!!! Fie ca Adevărul sa vina la lumina cât mai curând! Ne-am reamintit de ceea ce i s-a întâmplat minunatei noastre gimnaste Andreea Raducan... pastilele care le-a luat pentru raceala și tot ceea ce a urmat...a fost foarte trist, am suferit și noi alături de ea, cu sufletul..Ne dorim sa nu se repete aceasta trista poveste! Suntem alături de tine!”

“Simona, ești atâta de iubita, respectată, tu ești o campioană și vei ieși din asta atât de puternică , și ne vei incanta cu tenisul tau ! Mă gândesc doar , că dacă ai fi fost dopata , câștigai US Open nu ieșeai din primul tur ! Este ridicol și stupid sa-ți pună integritatea la îndoiala , când ești un om atâta de corect și cinstit , atât pe teren cât și în afara lui . Capul sus Simona , adevărul iese întotdeauna la iveala...sunt sigură că vei câștiga acest meci , tu ești un mare Om și un mare sportiv ! Un an greu pentru tine , dar nimic nu-i pentru totdeauna , după rău întotdeauna vine bine !”

“Sper sa nu avem al doilea caz Andrea Răducanu căreia i-au fost luate medaliile de aur de la o Olimpiadă pentru că a fost tratata cu un tip de Nurofen pentru răceală care conținea o anumită substanță interzisă care mai apoi peste câțiva ani a fost scoasă de pe lista substanțelor interzise.

Cine se droghează o face cu cantități mai mari și des.

Acum substanța găsită în corpul Simonei este în cantitate foarte mică și se găsește în unele medicamente care tratează anemia și afecțiunile renale. E foarte probabil sa fie o astfel de situație.”

“Suntem alături de Campioana noastră, la bine și la rău!”

“Povestea ta, Simona Halep despre tenis este una în care ai luptat cinstit, cu toată pasiunea și tot ce ai adunat în educația ta. Nu lăsa lumea asta să te doboare!!! Te susținem și te iubim, draga noastră campioană, dar mai ales draga noastră model de Femeie !!!! Ești și vei rămâne în inimile multor oameni o legendă!!! De OM și de sportiv!!!”

×