x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Cîțu, despre noul proiect PSD privind certificatul verde: Sper să nu fie o strategie de a întârzia

Ce spune Cîțu, despre noul proiect PSD privind certificatul verde: Sper să nu fie o strategie de a întârzia

08 Dec 2021   •   15:44
Ce spune Cîțu, despre noul proiect PSD privind certificatul verde: Sper să nu fie o strategie de a întârzia
Sursa foto: Lucian Alecu

Sper să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile, spune liderul PNL, Florin Cîțu, despre intenția PSD de a prezenta o nouă propunere legislativă privind certificatul verde.

„Opinia mea e că o variată nouă (de proiect de lege - n.r.) va întârzia implementarea certificatului verde. Sper să mă înșel, sper să nu am dreptate, sper să fie o variantă să treacă imediat în Parlament, dar experiența mea din ultimii ani îmi spune că s-ar putea să nu treacă foarte rapid. Dar așteptăm varianta, sper să fie optimă, să treacă imediat de Parlament, să rezolvăm această problemă”, spune Florin Cîțu.

El i-a criticat pe social-democrați.

„Am arătat că în momentul în care am introdus proiectul de lege în Parlamentul României a crescut rata de vaccinare, am depășit 7 milioane de persoane vaccinate. În momentul în care acel proiect nu a fost susținut, din păcate, de actualii noștri parteneri de coaliție, rata de vaccinare scăut. Eu sper să vină cât mai repede cu această propunere, să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile”, conchide Cîțu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că sunt două variante, amendarea proiectului aflat la Camera Deputaților sau prezentarea unui nou proiect, care urmează să fie prezentat de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu