x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cei mai crânceni criminali au violat şi ucis sute de copii (FOTO - VIDEO)

Cei mai crânceni criminali au violat şi ucis sute de copii (FOTO - VIDEO)

19 Mai 2015   •   10:21
Cei mai crânceni criminali au violat şi ucis sute de copii (FOTO - VIDEO)
Luis Alfredo Garavito Cubillos (născut la 1957, Columbia) - este probabil cel mai prolific criminal în serie din istoria recentă. Columbianul, supranumit Bestia, a mărturisit că a ucis 140 de copii în numai 5 ani. Ucigaşul a recunoscut în anul 1999 că a violat, torturat şi ucis 147 băieţi. Media locală l-a declarat cel mai groaznic criminal în serie din cauza numărului mare a victimelor. Numărul victimelor dovedite se ridică la 138 dar se bănuieşte că numărul lor s-ar ridica la 400.
 
Garavito a fost prins pe 22 aprlie 1999. A recunoscut că a omorât 140 de copii şi acuzat pentru uciderea a 172. A fost găsit vinovat pentru unciderea a 139 de băieţi şi 172 capete de acuzare. Chiar dacă a fost condamnat la 1853 de ani şi 9 zile, legislaţia columbiană nu permite o condamnare mai mare de 30 de ani. Pentru că a ajutat la găsirea cadavrelor şi că şi-a mărturisit faptele a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. Este posibil să fie eliberat înainte pentru bună purtare.
 



 
 
Pedro Alonso López (născut 1948, Columbia) - criminalul a fost acuzat că a violat şi omorât peste 300 de fete în Columbia, Peru şi Ecuador, posibil şi alte state. Lopez a devenit cunoscut ca "Monstrul din Anzi" în anul 1980 când a condus poliţia la mormintele a 59 dintre victimele sale din Ecuador, toate fete cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. În anul 1983 a fost găsit vinovat pentru uciderea a 110 fete, numai în Ecuaor. A mărturisit uciderea a 240 de fete date dispărute în Peru şi Columbia.



În anul 1998 Lopez a fost eliberat dintr-un spital psihiatric pentru bună purtare, după ce iniţial a fost declarat nebun. Lumea a fost extrem de nemulţumită şi revoltată pentru condamnarea de numai 14 ani de detenţie. La ora actuală nu se mai ştie nimic de Lopez.



 
 
Daniel Camargo Barbosa (1930 –  1994, Columbia) - este un alt criminal despre care se crede că a violat şi omorât peste 150 de ani între 1970 şi 1980 atât în Columbia cât şi Ecuador. Barbosa, cu ajutorul concubinei sale, a violat cinci fete însă fără să le ucidă. A cincea victimă a reclamat fapta iar cei doi au fost judecaţi şi condamnaţi. În primă instanţă Camargo a primit doar 3 ani de detenţie însă în urma apelului pedeapsa a crescut la 8 ani. Sentinţa s-a pronunţat definitiv în 1964. În anul 1973 este arestat din nou pentru că nu s-a putut legitima la un control de runtină în Brazilia. Întors în Columbia se angajează ca vânzător stradal după care răpeşte, violează şi ucide o fetiţă  în vârstă de 9 ani pe care o racolase din faţa scolii unde copila învăţa. Camargo a fost arestat pe 3 mai 1974 după ce s-a întors la locul crimei. Cu toate că se crede că acesta a violat şi ucis mai mult de 80 de fete, Camargo a fost condamnat pentru violarea şi uciderea fetei de 9 ani. Iniţial columbianul a fost condamnat la 30 de ani dar pedeapsa a fost redusă la 25 care trebuia să se desfăşoare în închisoarea de pe insula Gorgona.




 
 
În noiembrie 1984 Camargo evadează de pe insulă într-o barcă primitivă. Autorităţile au crezut că acesta a murit înecat şi mâncat de rechini. Camargo reuşeşte să ajungă în Quito, Ecuador de unde pleacă în localitatea Guayaquil iar pe 18 decembrie răpeşte o fetiţă în vârstă de 9 ani iar a doua zi o lată fetiţă de 10 ani.
 






 
Din 1984 până în 1986 Camargo violează şi ucide cel puţin 54 de fete în Guayaquil. La început poliţia acrezut că este vorba de o bandă de răufăcători fără să înţeleagă că un singur om este capabil de astfel de fapte.În februarie 1986 Camargo este arestat la numai câteva mimute după ce a ucis o altă fetiţă de 9 ani. Poliţiştii care l-au reţinut erau în misiune de patrulare. Acesta se comporta bizar şi avea într-o sacoşă hainele pline de sânge ale ultimei victime şi romanul Crimă şi Pedeapsă a lui Dostoievschi.
 
Columbianul a recunoscut uciderea a 72 fetiţe în Ecuador după ce a fugit din Columbia. El a condus anchetatorii în locurile unde a abandonat cadavrele copilelor. În timp ce şi-a mărturisit crimele, Camargo nu a arătat niciun fel de remuşcări şi a povestit cu sânge rece cum a violat, omorât şi dezmembrat victimele.
 
În anul 1989 a fost condamnat la 16 ani de închisoare, pedeapsa maxim admisă în Ecuador, a fost ucis în închisoare. Se bănuieşte că a răpit, violat şi ucis peste 300 de copile.
 
 

×