x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cererile de schimbare a regimului de detenţie pentru George Copos şi Mihai Stoica au fost amânate

Cererile de schimbare a regimului de detenţie pentru George Copos şi Mihai Stoica au fost amânate

30 Apr 2014   •   11:52
Cererile de schimbare a regimului de detenţie pentru George Copos şi Mihai Stoica au fost amânate

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au amânat pentru 14 mai judecarea cererilor prin care fostul manager al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Mihai Stoica, şi George Copos, fost acţionar majoritar al clubului Rapid, solicită schimbarea regimului de detenţie.

În cazul lui Mihai Stoica, avocaţii acestuia au transmis instanţei că au reziliat contractul de reprezentare semnat cu fostul manager al echipei Steaua, astfel încât el trebuie să îşi angajeze alţi avocaţi.

Procesul lui George Copos a fost amânat deoarece la dosar nu a fost depusă decizia judecătorului delegat de la penitenciar.

Mihai Stoica şi George Copos sunt încarceraţi la Penitenciarul Rahova, având un regim de detenţie închis, ei fiind condamnaţi în dosarul transferurilor din fotbal.

Un alt condamnat din dosarul transferurilor, Gheorghe Popescu, a depus recent în instanţă o cerere de schimbare a regimului de detenţie, însă şi-a retras acţiunea.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare, între trei ani şi o lună şi şase ani şi patru luni, a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.

×