x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator „Surprize” marca CFR: Întârzieri de peste 3 ore în circulația unor trenuri!

„Surprize” marca CFR: Întârzieri de peste 3 ore în circulația unor trenuri!

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2024   •   09:53
„Surprize” marca CFR: Întârzieri de peste 3 ore în circulația unor trenuri!
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători anunță că mai multe trenuri au, joi, întârzieri care ajung și la peste 3 ore din cauza unor deranjamente la infrastructura feroviară (lipsă tensiune) între stațiile Deva – Ilia – Zam – Ilteu.

Potrivit unui comunicat al companiei, în cursul dimineții de joi, circulația feroviară a fost întreruptă, astfel că trenurile CFR Călători care circulă sau tranzitează acest segment feroviar înregistrează întârzieri semnificative:

trenul IR 473 a plecat din Zam cu 224 minute întârziere,
trenul R 2027 a plecat din Mintia cu 226 minute întârziere,
trenul IR 1763 a plecat din Branisca Hm cu 104 minute întârziere,
trenul IR 472 a plecat din Ilia cu 204 minute întârziere.

Conform CFR Călători, aceste întârzieri genereză decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători necesare în vederea asigurării legăturilor, pentru călători, până la destinație. Pasagerilor de la trenul IR 473 li s-au oferit în stația Simeria apă și produse preambalate.

„Până la restabilirea circulației în condiții de siguranță de către echipa de intervenție a CFR SA, trenurile CFR Călători cu circulație pe zona afectată au staționat. Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentelor, CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, tracțiune diesel”, transmite CFR Călători.

În continuare, circulația în aceste zone se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr întarzieri trenuri