x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci angajați ai Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile, confirmați cu noul coronavirus

Cinci angajați ai Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile, confirmați cu noul coronavirus

20 Iul 2020   •   16:06
Cinci angajați ai Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile, confirmați cu noul coronavirus
Sursa foto: observator.tv

Cinci angajați ai Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile (CNACN) au fost confirmați cu noul coronaviurs, potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de instituție.

„Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA anunţă că, în acest weekend, un număr de cinci angajaţi au fost confirmaţi pozitiv pentru infectarea cu virusul SARS-CoV-2. Primul caz a apărut în cursul zilei de sâmbătă, 18 iulie, pacientul fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, urmând un tratament medicamentos. Celelalte patru cazuri au fost descoperite în urma anchetei epidemiologice pentru identificarea şi înlăturarea pericolului de răspândire a virusului printre ceilalţi angajaţi ai companiei", informează CNACN.

De asemenea, în comunicat se menționează că după confirmarea infectărilor, compania a pus în aplicare un plan de măsuri privind prevenirea răspândirii contaminării în rândul angajaților. Astfel, s-au organizat acțiuni de dezinfecție, s-a restricționat accesul persoanelor din exterior și, unde s-a putut, activitatea s-a desfășurat în regim de telemuncă.

„Menţionăm că, anterior acestor cazuri, CNACN a luat toate măsurile de înlăturare a pericolului de răspândire printre angajaţi conform prevederilor legale referitoare la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", se menţionează în comunicat.

×