x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci zile de vacanță, CADOU pentru salariați de Ziua Națională. Elevii au și ei minivacanță

Cinci zile de vacanță, CADOU pentru salariați de Ziua Națională. Elevii au și ei minivacanță

05 Noi 2022   •   16:59
Cinci zile de vacanță, CADOU pentru salariați de Ziua Națională. Elevii au și ei minivacanță

Bugetarii se vor bucura de cinci zile libere: 30 noiembrie - Sfântul Andrei, 1 Decembrie - Ziua Națională a României, 2 decembrie, dar și cele două zile de weekend, 3 și 4 decembrie 2022. 

Romanii vor avea la sfârșitul lunii noiembrie o mini vacanță de 5 zile după ce guvernul a decis ca ziua de 2 decembrie 2022 să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public.

Astfel, este vorba despre intervalul 30 noiembrie - 4 decembrie, astfel: 30 noiembrie - Sfântul Andrei, 1 decembrie - Ziua Națională a României, 2 decembrie - zi liberă prin decizia guvernului, 3,4 decembrie - zile de weekend.

Elevii vor avea, de asemenea, liber de la şcoală în toate aceste zile!

Decizia privind ziua liberă în data de 2 decembrie a fost luată încă de la începutul anului 2022.

”Guvernul a stabilit ca vineri, 2 decembrie 2022, să fie zi liberă pentru salariații din instituţiile şi autorităţile publice, având în vedere că aceasta se situează între zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, conform Codului Muncii, și zile de repaus săptămânal”, se arată în comunicatul de presă remis de Ministerul Muncii la 19 ianuarie 2022. 

×