x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este fata care va reprezenta România la concursul Miss Asia Pacific World 2014

Cine este fata care va reprezenta România la concursul Miss Asia Pacific World 2014

25 Mar 2014   •   22:50
Cine este fata care va reprezenta România la concursul Miss Asia Pacific World 2014

Clujeanca Iulia Monica Dumitrescu va reprezenta România în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Asia Pacific World 2014 care se va desfăşura în perioada 18 mai - 1 iunie în Coreea de Sud. Iulia Monica Dumitrescu a câştigat selecţia naţională în urma unui concurs organizat marţi de agenţia ExclusivEvent, deţinătoarea licenţei Miss Asia Pacific World în România, informează organizatorii.

Iulia Monica Dumitrescu are 21 ani, 1,72 m înălţime, dimensiunile ei fiind 88-61-90. Este studentă în anul 3 la facultatea Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul 'Universităţii Babes Bolyai'.

'Iulia Monica Dumitrescu nu este doar o fată frumoasă, ci are toate calităţile necesare pentru a ne reprezenta ţara cu onoare în cadrul competiţiei Miss Asia Pacific World 2014: este voluntar în Organizaţia Studenţilor Economişti şi vicepreşedinte comunicare al 'Business Ladies Club'. În liceu a fost 4 ani de zile preşedinta consiliului elevilor, fiind iniţiatoare a numeroase proiecte de ecologizare, şi este de asemenea câştigătoarea în 2010 a concursului naţional de monologuri în limba engleză pe teme umanitare', a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi presedintele Miss Earth Romania, citat în comunicat.

Tânăra vorbeşte la perfecţie cinci limbi străine - engleza, germana, spaniola, italiana şi maghiara, amănunt extrem de important pentru participarea sa din Coreea de Sud. Fiind pasionată de modeling, Iulia şi-a deschis de curând propria afacere în Cluj Napoca, o agenţie de modele, călătoriile şi dansul regăsindu-se de asemenea printre pasiunile ei.

Iulia Dumitrescu va pleca pe 18 mai la Seul, acolo unde va concura alături de alte aproximativ 70 candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume pentru câştigarea competiţiei Miss Asia Pacific World.

Iulia a mai reprezentat România şi în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Earth 2012 din Filipine, având datorită acestui fapt un plus de experienţă şi un atu faţă de concurentele aflate doar la prima experienţă de acest gen.

×