x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cioacă - "VIP" la Instanţa Supremă

Cioacă - "VIP" la Instanţa Supremă

de Miruna Pasa Petru    |    18 Ian 2008   •   00:00
Cioacă - "VIP" la Instanţa Supremă

19:38 • Poliţistul Cristian Cioacă (foto), acuzat de instigare la spargerea adreselor de e-mail ale soţiei sale dispărute, avocata Elodia Ghinescu, a venit ieri la Instanţa Supremă pentru recursul declarat de procurori împotriva nearestării sale.



Poliţistul Cristian Cioacă (foto), acuzat de instigare la spargerea adreselor de e-mail ale soţiei sale dispărute, avocata Elodia Ghinescu, a venit ieri la Instanţa Supremă pentru recursul declarat de procurori împotriva nearestării sale.

El s-a transformat imediat în atracţia zilei pe holurile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, de îndată ce a fost reperat de doamnele cu vârste respectabile venite la diverse procese.

Cu priviri insistente aruncate acuzatului, acestea au început imediat să-şi spună părerea despre cazul "Elodia" oricui era dispus să le asculte. "Păi îl cunosc, cum să nu, doar mi-am pierdut nopţile uitându-mă la televizor", spune o femeie vădit încântată de întâlnirea cu Cioacă.

Cu toate acestea, poliţistul nu s-a ferit nici o clipă de aparatele de fotografiat ori de camerele de luat vederi şi a susţinut că are încredere într-o decizie favorabilă şi că îngrijorarea faţă de dispariţia soţiei l-a determinat să spargă adresele de e-mail.

 Începutul procesului s-a lăsat însă aşteptat mai bine de opt ore, pentru că lista cazurilor judecate ieri a fost una generoasă.

Până la închiderea ediţiei magistraţii nu luaseră încă nici o decizie în cazul lui Cioacă.

×
Subiecte în articol: observator