x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, despre PNRR: Nu există nimic blocat. Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine

Ciolacu, despre PNRR: Nu există nimic blocat. Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   11:44
Ciolacu, despre PNRR: Nu există nimic blocat. Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine
Sursa foto: Hepta

Nu există nimic blocat, iar relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine, spune premierul Marcel Ciolacu despre PNRR. El anunță o discuție, săptămâna viitoare, cu Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european.

„Aș dori să vorbim și despre PNRR. Cer tuturor miniștrilor coordonatori de reforme să fie pregătiți săptămâna viitoare pentru dialogul cu doamna Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european. Vom analiza fiecare jalon importan din cererea de plată nr. 3. Este un dialog firesc, serios și care necesită energie și concentrare din partea noastră. Nu există nimic blocat. Relația cu Comisia Europeană funcționează foarte bine și vreau să găsim soluții pentru a realiza toate reformele, cum, de altfel, am făcut și anul trecut”, spune Marcel Ciolacu la începutul ședinței de joi a Guvernului.

El precizează că joi vor fi aprobate modificările bugetului muoltianual aferentr reformelor și investițiilor asumate.

„Concret, ținta noastră e ca banii să stea cât mai puțin în conturile statului român și să ajungă în cel mai scurt timp pe șantierele de investiții”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PNRR