x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu nu este de acord cu ministrul Energiei: Nu se poate să nu plătești factura

Cîțu nu este de acord cu ministrul Energiei: Nu se poate să nu plătești factura

12 Ian 2022   •   12:59
Cîțu nu este de acord cu ministrul Energiei: Nu se poate să nu plătești factura
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Florin Cîțu îl contrazice pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, și afirmă că românii trebuie să plătească facturile la energia electrică. „Sper să vină să corecteze”, afirmă liderul liberalilor.

„Haideți să nu creăm probleme, pentru că fără cadru legal, dacă nu plătești factura, vor fi penalități, iar după penalități ți se taie curentul. Nu l-am auzit pe dl. Popescu (Virgil Popescu, ministrul Energiei - n.r.), dar dacă a spus așa ceva, sper să vină să corecteze. Nu se poate să nu plătești factura. Așa ceva nu se poate face”, spune la DC News, Florin Cîțu.

El îi îndeamnă pe români să respecte legea și să plătească facturile la energie electrică.

„Să fim foarte atenți că dacă îi îndemnăm pe oameni să nu plătească factura, nu vor mai plăti taxe și e complicat. Eu zic să respectăm legea. Guvernul are datoria să găsească, dacă sunt facturi greșite, iar prin instituțiile statuilui să meargă și să-i sancționeze pe cei care au greșit”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), a declarat că românii ar trebui să nu plătească facturile greșite la energie electrică, respectiv pe cele care nu respectă legea plafonării și compensării.

„Evident, dacă vine următoarea factură și aceea nerefăcută, eu cred că până la urmă se poate merge la retragerea licenței acelui furnizor care nu respectă legea, pentru că nu poți să te joci cu nervii oamenilor, nu poți să te joci cu oamenii”, a spus, marți, Virgil Popescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu