x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Club de 5 stele în oaza Vox Maris

Club de 5 stele în oaza Vox Maris

25 Iul 2008   •   00:00
Club de 5 stele în oaza Vox Maris

În acest week-end, Vox Maris şi-a invitat prietenii la Costineşti, pentru a lua parte la petrecerea de inaugurare a celui mai nou şi performant club de pe litoral, aflat în incinta cunoscutului complex de vile.

În acest week-end, Vox Maris şi-a invitat prietenii la Costineşti, pentru a lua parte la petrecerea de inaugurare a celui mai nou şi performant club de pe litoral, aflat în incinta cunoscutului complex de vile. Peste 300 de VIP-uri din lumea artistică, sportivă şi politică sînt aşteptate sîmbătă să treacă pragul proaspătului loc de distracţie, cu o capacitate de 5.000 de locuri. Petrecerea se anunţă a fi una de neuitat, din care nu vor lipsi nici focurile de artificii de la miezul nopţii.


NU DOAR VORBE. Patronul Vox Maris, Nicuşor Năstase, nu a făcut economie la investiţii, dotînd clubul cu cea mai performantă instalaţie de sunet existentă pe piaţă, cu o putere de 50.000 de waţi. Cele cîteva zeci de boxe "împrăştiate" cu cap pe suprafaţa de 5.000 de metri pătraţi a clubului asigură un sunet uniform, în orice colţ te-ai afla. Cu alte cuvinte, nu poţi să te opreşti din dans pe motiv că nu mai auzi bine muzica... Mai mult, timizii n-au nici o şansă să lenevească în fotolii, pentru că trupa de dans "The Sky" se ocupă de animaţie. Seară de seară, după asfinţit, începe petrecerea. Cornel Verban, 12 instrumentişti şi trei soliste au grijă ca gusturile muzicale ale celor care vin la Vox Maris să fie satisfăcute din plin.

Noutăţile nu se sfîrşesc aici. Ca în fiecare an, Nicuşor Năstase a avut grijă să îmbunătăţească serviciile şi facilităţile oferite de complexul Vox Maris. În 2008, lucrările de renovare şi dotările noi au costat aproximativ 800.000 de euro. Bani pe care Năstase i-a cheltuit fără regret, pentru că turism nu se face cu vorbe, ci cu servicii de maximă calitate. O oază de turism la standarde occidentale este complexul său din Costineşti: cele 21 de vile cu o capacitate de 700 de locuri de cazare vin "la pachet" cu numeroase bonusuri: grădini superbe, cu mii de plante ornamentale şi sute de palmieri, două piscine pentru adulţi, un loc de joacă şi o piscină pentru copii, 500 de şezlonguri comode, două restaurante, patru săli de conferinţă, două săli de fitness cu aparatură ultramodernă, masaj, biliard, tenis de masă, şi, din acest an, şi patru piste de bowling. Pentru că se respectă, Vox Maris a angajat un bucătar francez (care are o stea Michelin), iar personalul este antrenat să ofere clienţilor consiliere gastronomică. (D.C.)

×
Subiecte în articol: observator maris vox maris