x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

de Catalina Iancu    |    05 Aug 2005   •   00:00
DEFEC...TIUNE LA MARE. "Nici o ratiune pentru actiune!!! Pe caldurile astea, cand toata lumea vrea ceva rece, DEFECT promite ceva... fierbinte. Un show in nota lor personala", anunta organizatorii STUFSTOCK. La editia din acest an a evenimentului amintit, ce se va desfasura in perioada 19-20 august 2005, la Vama Veche, va fi si ceva... DEFECT. Adica trupa cu acelasi nume, care va presta pe 20 august. Formatia amintita va incerca sa prezinte, in cele 40 de minute care-i sunt alocate, cat mai multe melodii. (Catalina Iancu)

"VORBESTE MAREA", CU FAMILIA CRISAN. Micuta Daria ii fura fanii lui Catalin Crisan. Aflata la emisiunea "Cocktail de vacanta" de la National TV, fetita lui Catalin Crisan a interpretat live prima strofa din melodia taticului, "Vorbeste marea". Are ureche muzicala si voce buna, doar are cu cine semana! "La fata seamana cu mama, iar vocea o are de la tata", au comentat cativa gura-casca aflati pe margine. Numai ca vocea este "mostenire" primita din partea amandurora. Lucia Bubulac este de meserie medic, dar si interpreta de muzica usoara. (Catalina Iancu)

AUTENTIC, LA INDIGO. Doi baieti care-si spun Gama copiaza la greu trupa Autentic. S-au imbracat ca ei, in costume populare, s-au incaltat la fel (cu pantofi albi), danseaza ca ei, ba chiar si repertoriul este "furat" de la Catalin Bota si Denis Mihai. La un spectacol care a avut loc ieri in Eforie Sud, Gama a cantat... gama completa a etnicilor Autentici, de la "C-asa beu oamenii buni" pana la "Casuta noastra". Dar si acestia din urma le-au preluat, la randul lor, de la interpretii de muzica populara. Nimic nu mai pare autentic in muzica romaneasca... (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator