x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator COLIZIUNE între două avioane de pasageri Ryanair! Incidentul a avut loc pe aeroportul Stansted din Londra (VIDEO)

COLIZIUNE între două avioane de pasageri Ryanair! Incidentul a avut loc pe aeroportul Stansted din Londra (VIDEO)

29 Iun 2014   •   08:11
COLIZIUNE între două avioane de pasageri Ryanair! Incidentul a avut loc pe aeroportul Stansted din Londra (VIDEO)

Două avioane de pasageri ale companiei irlandeze Ryanair au fost implicate sâmbătă într-o coliziune uşoară pe pista aeroportului Stansted din Londra, însă incidentul nu s-a soldat cu victime, relatează site-ul BBC News, citat de Agerpres.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în timpul manevrelor pe care cele două avioane de tip Boeing-737-800, cu o capacitate de până la 189 de pasageri, le efectuau la sol. În urma incidentului, au fost avariate aripa unui avion şi coada altuia, iar Comisia de investigare a accidentelor aeriene a demarat o anchetă.

Poliţia din Essex a precizat că a efectuat 'teste de respiraţie de rutină' asupra piloţilor ambelor aparate şi că nu au existat semne de consum de alcool. Un purtător de cuvânt al Ryanair a asigurat că echipele de ingineri ale companiei 'vor repara ambele avioane şi le vor repune în serviciu cât mai curând posibil'. El a adăugat că pasagerii au fost plasaţi în alte aeronave, după o întârziere de trei ore.

Unul dintre aparate urma să efectueze un zbor spre Varşovia, iar celălalt tocmai aterizase după o cursă de la Frankfurt. Toţi pasagerii aeronavelor au fost evacuaţi. Nicio persoană nu a fost rănită în incident.

×
Subiecte în articol: ryanair coliziune avioane aeroport londra