x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Compania aeriană SAS intră în grevă

Compania aeriană SAS intră în grevă

12 Sep 2017   •   16:07
Compania aeriană SAS intră în grevă

Ministerul Afacerilor Externe a emis, marţi, o atenţionare de călătorie pentru cetăţenii români care doresc să călătorească spre şi dinspre Norvegia, având în vedere că piloţii companiei aeriene SAS au anunţat că vor intra în grevă începând cu data de 14 septembrie. 

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Norvegiei, cu zboruri operate de compania aeriană SAS, că piloţii companiei au anunţat declanşarea unei greve, începând cu data de 14 septembrie 2017, dar nu se precizează rutele de zbor care ar putea fi afectate şi nici intervalul orar sau durata de desfăşurare a grevei", se arată în comunicat. 

Cetăţenii români sunt sfătuiţi să ia legătura cu compania aeriană SAS înainte de efectuarea călătoriei, pentru a se informa în privinţa eventualelor modificări ale orarului de zbor. 

De asemenea, cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Norvegiei sau, în cazul în care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Ambasadei României la Oslo.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: greva SAS Norvegia compania aeriana