x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Completul teleghidat şi-a îndeplinit misiunea. Camelia Bogdan, verde pentru Strasbourg

Completul teleghidat şi-a îndeplinit misiunea. Camelia Bogdan, verde pentru Strasbourg

de Dan Constantin    |    08 Aug 2014   •   20:17
Completul teleghidat şi-a îndeplinit misiunea. Camelia Bogdan, verde pentru Strasbourg

Doi magistraţi tineri au cariera compromisă prin angrenarea lor în manevra mizerabilă a sistemului băsist. Ei îşi împovărează conştiinţa prin pedepsirea la ani grei de închisoare a lotului Dan Voiculescu.

Bogdan Camelia şI Mihalcea Mihai Alexandru au fost teleghidaţi de sistem pentru a li se pune în sarcină dosarul Telepatia, o făcătură politică.

După succesul la concursul de promovare la Curtea de Apel, unde s-au înscris pentru Secţia a-II-a penală, magistraţii au fost repartizaţi prin hotărâre administrativă în Completul A5 continuitate care fusese golit de judecători.  Au intrat la 1 iulie în noua instanţă şI după câteva ore, în prima şedinţă de judecată au început mascarada. “Prestaţia” avea să dureze 39 de zile, până la ora condamnărilor drastice a celor 12 inculpaţi.

Pentru a fi siguri de rezultat sistemul ticălos al justiţiei mistificatoare i-a dat şefei completului o promisiune: un loc bine plătit la Consiliul Europei, la Moneyval.

Hotărârea CSM din 14 mai este elocventă: acordul pentru o eventuală detaşare la Moneyval pentru o perioadă de minimum un an.
Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece.

Fata cea blondă cu breton a la Nutzy Udrea, care îşi face gura punga atunci când rosteşte sentinţele “ghilotină” şi- a câştigat dreptul de a reprezenta România la Strasbourg. O Românie strâmbă, viciată de abuzurile în cascadă din ţara băsismului multilateral dezvoltat.

O ruşine a Europei îşi are un reprezentant pe măsură!




×