x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concurenţii Cupei BGS Motorsport vor planta copaci

Concurenţii Cupei BGS Motorsport vor planta copaci

de Adriana Oprea-Popescu    |    05 Apr 2011   •   11:59
Concurenţii Cupei BGS Motorsport vor planta copaci

159824-.jpgPentru iubitorii de offroad, sfârşitul lunii aprilie se anunţă incendiar. BGS Motorsport organizează în perioada 29 aprilie - 1 mai, Cupa BGS Offroad, competiţie care se va desfăşura în zona Brasov – Codlea. Piloţii consacraţi, dar şi cei doritori de aventură sunt invitaţi să participe şi să-şi testeze maşinile 4X4, înscriindu-se în competiţie la una din clasele Standard, Open sau Extrem. Organizatorii au pregătit în acest an un traseu variat, menit să pună la grea încercare bolizii concurenţilor.

Când spunem offroad ne gândim automat la motoare turate la maxim şi la un peisaj format din pante abrupte, şanţuri, gropi, hârtoape şi… copaci, mulţi copaci. Pentru prima dată într-o competiţie de offroad, pasionaţii acestui sport vor avea posibilitatea să solidarizeze cu natura mai mult decât au fost obişnuiti. Cum? Având în vedere ca vreme de trei zile participanţii se vor bucura de peisajele frumoase pe care le ofera pădurile noastre, ei vor avea acum ocazia să se confrunte cu o probă nouă, care le va pune la încercare aptitudinile de agricultori. Şi, deşi o vorbă din popor spune că un om trebuie să planteze în viaţa lui cel puţin un copac, la Cupa BGS Offroad fiecare concurent va avea de plantat câte doi copaci.

Ce înscrişi în competiţie vor primi toate detaliile legate de concurs şi de condiţiile tehnice de participare pentru o bună desfăşurare a evenimentului.

Datorită experienţei în competiţiile de motociclism viteză şi auto off-road, în 2011 a luat fiinţă clubul BGS Motorsport, având o puternică reprezentare în trei ramuri ale motorsportului românesc. Unii dintre cei mai titraţi şi talentaţi sportivi vor reprezenta clubul în competiţiile de motociclism viteză, motociclism enduro şi auto off-road. Şi, pentru că BGS Motorsport intervine acolo unde este nevoie, prin activităţi cu caracter umanitar, toţi banii strânşi în urma înscrierilor la Cupa BGS Offroad vor fi donaţi unui copil cu probleme de sănătate. Înscrierile pentru Cupa BGS Offroad se fac pe pagina web a clubului: www.bgsmotorsport.ro

×
Subiecte în articol: offroad bgs